Fürödjön és kézműveskedjen a Vízraktérben a karácsony szellemében!

A hét minden napján képző- és iparművészeti vásár várja a látogatókat. A művészek minden alkalommal jelen lesznek, így megfigyelhető, hogyan is készül egy-egy remekmű. Ha kedvet kapunk, be is állhantunk saját ékszert, dísztárgyat készíteni. A kézműves vásár kiváló gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ha a kézimunkához nem éreznek affinitást, egy pohár forralt borral lehet a művészeket figyelni, vagy egy karácsonyi stressz levezető fürdőt venni, amíg gyermekük alkot!

Ez a program nem csak a bizarrsága miatt érdekes!

Gondoljunk csak bele! Vészesen közeleg a Karácsony, a gyerek minden nap új ajándéklistával áll elő, fogalmunk sincs, hogy mit vegyünk a pasinknak/csajunknak/anyósunknak, mert a pasink/csajunk/anyósunk teszem azt túl sok amerikai filmet nézett, és ha nem olyan ajándékot kap, ami tetszik is neki, visszacseréli, elajándékozza másnak, mi pedig ott állunk megszégyenülve, már megint elcsesztük a karácsonyt. És miközben lefitymáló mosolyok között nézegetik a tőlünk kapott ajándékot, közben a gyerek bőg, hogy nem ezt akarta, megeszünk 2 rúd beiglit, és megisszuk az összes vörösbort, amit a halászlé mellé szántak. De most van kiút. Ha már eleve tudjuk, hogy alkalmatlanok vagyunk arra, hogy a megfelelő ajándékkal lepjük meg szeretteinket (és az anyósunkat), akkor itt az idő egy kis lazításra. Ha már úgy is szarul fog sikerülni az ajándékozás, előtte miért is ne kapcsolódhatnánk ki egy kicsit?

stockfresh 796069 making-christmas-decorations sizeM

A Vízraktér kitalálta a balul ajándékozók legjobb programját, így reklámoz: „Eleged van a karácsonyi hajtásból? Nincs ötleted, hogy mit adj karácsonyra? Vagy csak szimplán felidegesített a tömeg plázában?” Naná, hogy elegünk van, már októberben kiírattuk a háziorvossal az adventi xanax-adagunkat. De!  December 10-től karácsonyig minden nap a Vízraktér ezt a programot kínálja:

A hét minden napján képző- és iparművészeti vásárt várja a látogatókat. A művészek minden alkalommal jelen lesznek, így megfigyelhető, hogyan is készül egy-egy remekmű. Ha kedvet kapunk, be is állhantunk saját ékszert, dísztárgyat készíteni. A lehetősségeknek csak a kreativitás szabhat határokat.

A kézműves vásár kiváló gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ha a kézimunkához nem éreznek affinitást, egy pohár forralt borral lehet a művészeket figyelni, vagy egy karácsonyi stressz levezető fürdőt venni, amíg gyermekük alkot.”

Tehát kapjuk a hónunk alá a gyereket és a csajunkat, esetleg az anyóst, is, de őt talán mégsem, és menjünk el a Vízraktérbe, ahol a medencében borozgatva figyelhetjük, hogy kézműveskedik kis családunk. Ezzel a húzással elérhetjük náluk azt, hogy nekünk igenis fontos a karácsony, pedig mi csak így készülünk az újabb csalódott ajándékbontogatásra. A gyerek örül, ha valamit kézműveskedhet, jellemépítő, és az alkotás öröme, nos. Bennük még igen csak megvan. Ha a gyerek örül, akkor a csajunk/pasink is örül. Sőt még az anyós is. Mi pedig lazíthatunk a Király gyógyfürdőben, még akkor is, ha ízületi degeneratív betegségünk van, vagy idült és félheveny ízületi gyulladásunk, még akkor is, ha idegzsábánk van. Ugyanis a gyógyfürdő vize nátriumot is tartalmazó kálcium-magnézium-hidrogénkarbonátos és szulfátos-kloridos hévíz, melynek fluoridion-tartalma is jelentős.-írja a honlap.

Minden nap négy és kilenc óra között garantált a kikapcsolódás a Vízraktérben, a  II. kerülteben Budapesten a Fő utca 84. Szám alatt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek