no

Madonna fűzője kólásüvegre került

Bemutatták Jean Paul Gaultier Diet Coke-nak készített design-palackjait – egy bizarr kisfilmet már láttunk ebben a témában a tervezőtől, ha tetszik a termék, most meg is vehetjük a trendire fazonírozott palackokat

A Coca Colától nem idegen a divattervezőkkel való közös munka, nemrég a "Tribute to Fashion” című projectben a Moschino, Alberta Ferretti, a Blumarine és az Etro saját tervezésű üvegeit mutatták be a közönségnek, és Karl Lagerfeld is szép csomagolást tervezett a márkának. Az új "Night & Day„ címen futó együttműködésről már egy ideje keringenek kampányvideók az interneten, a kész termékeket és a hivatalos kampányfotókat viszont csak a napokban hozták nyilvánosságra.

Lagerfeld saját sziluettjét tette annak idején a limitált szériás palackokra, Gaultier Madonna kilencvenes évekbeli erotikus és sikkes korszakát, valamint a védjegyévé vált matrózcsíkos pólót választotta témául az üvegek díszítéséhez. A hivatalos reklámfilm jóval rövidebb és világosabb, mint a korábbi rövidfilm, íme:

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra