3D kaviáros köröm az új trend

A sztárok kedvenc körömlakkmárkája ismét új őrületet készül bevezetni kaviár-manikűr néven. Nézze meg ön is a trendi körömdíszeket, és szavazzon, ön csináltatna bogyós manikűrt?

A fekete masnijáról elhíresült brit körömlakk márka, a Ciaté igazi luxusfinomságról, a kaviárról nevezte el legújabb 3D hatású termékét. A Ciaté egyébként egy mozaikszó, a szín, innováció, törekvés, trend és rendkívüliség szavakból gyúrták össze. Az új mánia kitalálója a cég kreatív igazgatója és alapítója, Charlotte Straughan volt.

szivárványos kaviár manikűr
szivárványos kaviár manikűrCiaté

Önnek tetszik a bogyós manikűr?

Az extravagáns termék fekete, fehér és multicolor-szivárvány színekben kerül piacra: a gyöngyök mellé természetesen jár egy színben passzoló lakk is. A gyöngyöket a még nem száraz, friss körömlakkra kell szórni, és bár a száradási folyamat valamivel több ideig tart, mint a szokásos lakkok esetében (körülbelül 15-20 percig), legalább sima körömlakklemosóval le lehet szedni a bogyós manikűrt, nem úgy, mint a zselélakkot.

A különleges lakk a kifutókon már bemutatkozott (nagy sikerrel) és március 26-ától a boltokban is megjelenik. Arról nincs hír, hogy itthon kaphatóak lesznek-e a furcsa termékek, de a Sephora.com oldaláról biztos tud rendelni, aki akar, közepesen drágán, 18 fontért, azaz körülbelül 6000 forintért. Ön rendelne?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek