Az 5 legdivatosabb tavaszi szoknya

Most, hogy már tényleg csak pár napot kell átvészelni, és nyakunkon a jó idő, ideje rákészülni a megfelelő szoknyákkal. A harsány színek és a több több elv sem elvetendő. Gyorstalpaló divatos lábmutogatáshoz.

1. Visszatér a maxiszoknya

Visszatér a 70-es év 90-es évek nagy kedvence, a maxiszoknya. Legjobb, ha egyenes szabású. Készülhet dzsörzéből vagy pamutból is, de ezekkel az anyagokkal óvatosnak kell lenni, mert a legenyhébb narancsbőr is átüt rajta, az pedig nem túl vonzó látvány.

2. A-vonalú szoknya

A másik népszerű fazon a gloknis, A-vonalú szoknya. Minél több anyag van benne, annál jobb, annál nőiesebb. Ez a hosszra is igaz: érjen térdig vagy lábszárközépig. Egy szép selyemszoknyát vagy flitteres darabot sem kell sajnálni az utcára - hiszen minek van ruhánk, ha alig hordjuk. Hétköznapibb, egyszerű felsővel az "ünneplőszoknya" utcán is megállja a helyét.

3. Retinaszaggató árnyalatok

Minden árnyalat menő, ami retinaszaggatóan élénk, de különösen a narancs- és citromsárga, az erős pink. Idén tavasszal a harisnya is lehet ugyanolyan harsány, mint a szoknya, csak más színben. Ha ez nem a mi asztalunk, akkor a homokszíntől hússzínig terjedő semlegesebb skálából válogassunk.

4. Mintarengeteg

Ha mintásat akarunk, legyen vagy romantikus virágos, vagy válasszunk valami egészen vad és burjánzó grafikus nyomatot. Minták terén most a több több elvet is lehet követni, nem szentségtörés akár háromféle nyomatot keverni egy öltözéken belül, csak akkor tartsuk színharmóniában az összeállítást.

5. Derékszoknya, akinek jól áll

- Még mindig dívik a derékszoknya, de ez különösen problémás darab. Hacsak nem vagyunk gazellatermettel megáldva, legalább egy őszinte embert kérdezzünk meg vásárlás előtt arról, hogy hogy áll, mert összenyomja az alakot.

+1 tipp

Ha lehet, keressünk olyan darabot, amin van zseb. Mindegy, hogy rejtett vagy rávarrt, a zsebes szoknya a legpraktikusabb divattalálmányok egyike.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek