Ma ki kell öltöznöd alaposan, tudtad?

Világnap van, amit az Így jártam anyátokkal ihletett.

A kultsorozatoknak is vége szakad egyszer, de hagynak maradandó nyomokat az életünkben. Az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother, HIMYM), mely 2005 és 2014 között futott, nemcsak sajátságos humorával itta be magát a köztudatba, de a főszereplő stílusleckéket is adott a világnak. 

Barney Stinson megvan? Tudod, aki az évek alatt figyelemre méltó életművet épített a csajozós technikákból, és ő az, aki szinte sehová sem el indult el öltöny nélkül. A fanatikusoknak ez a fajta elegancia igencsak a kedvére volt, ezért közösségi kezdeményezésre 2009-ben létrejött az ún. Öltözz ki világnap, méghozzá október 13-án.

Barney Stinson, ha öltözködésről van szó, sosem hibázik
Barney Stinson, ha öltözködésről van szó, sosem hibázikCBS Photo Archive / Getty Images Hungary

A fiatalok és iskolások körében divattá vált napon a dress code fiúknak az öltöny, ing és a nyakkendő, míg a lányoknál valamilyen elegáns ruha, amihez illik magas sarkúban tipegni. A lényeg, hogy legyen az ember ilyenkor roppant elegáns. Ha pedig sikerül elismerő pillantásokat bezsebelni, tartós szokássá válhat a dolog. Egy próbát mindenesetre megér.

A rajongóknak lehet jó hír, amíg veszik elő a szekrényből a méltó outfitet, hogy spin-off sorozatot kap az Így jártam anyátokkal. Az Így jártam apátokkal első évada 10 részes lesz, melyben egy Sophie nevű szereplő, Ted Mosby női megfelelője a fiának részletezi azt, hogyan találkozott a nagy szerelmével. A főszerepben a Pletykafészekből ismert (Gossip Girl) Hilary Duff látható majd.

Hilary Duff lesz az Így jártam apátokkal című sorozat kulcsfigurája
Hilary Duff lesz az Így jártam apátokkal című sorozat kulcsfigurájaJames Devaney / Getty Images Hungary

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra