Miért nem sikít ez a kislány, miközben tetoválják?

A Trowbridgeben működő tetováló apuka elérkezettnek látta az időt arra, hogy ha nem is igazi tűvel, azért a kislányán is elhelyezzen 1-2 mintát. Nem lepődnék meg, ha úgy egy évtized múltán egy-egy valódi minta is felkúszna a hölgyre.

A 3-4 éves kislány meg se moccan élete első tetoválása alatt, sőt, lelkesen mosolyogva figyeli az eseményeket, ami leginkább azzal hozható összefüggésbe, hogy a kislány tetováló apukája tű helyett golyóstollal munkálkodik a lányán. Első látásra azért zavarbaejtőnek is tűnhet a videó, főleg, ha olyan valaki a néző, aki azt a pillanatot tartja a napja fénypontjának, amikor végre felháborodhat valamin. 

Persze lehet, hogy épp így okoz maradandó károkat kislánya lelkivilágában az apuka: „Apu! Ez lejön! Becsaptál!” Nehéz lesz helyreállítani a bizalmat. És különben is, ki tudja mennyire bőrbarát egy olcsó golyóstoll tintája. Azért az is látszik a videón, milyen ritkán fordul elő, hogy valaki egyetlen picurka tetoválással megelégedne, hisz ahogy elkészül az egyébként tökéletesen szabályosnak tűnő csillag, a vigyori kislány máris bejelentkezik egy pillangóért és egy virágért is. Ez bizony pont így zajlik a felnőtteknél is. Kérek is egy időpontot.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek