Önbarnítózás után szoptatott, posztolta

A Leeds-ben élő Gemma Colley-ről valószínűleg soha nem született volna egyetlen hír sem, ha nem posztol egy olyan fotót Facebookra, amelyen gyermekének narancsszínű feje van – mégpedig azért, mert ő önbarnítózás után szoptatta meg. A nő most Nobody's Perfect (azaz Senki sem tökéletes) címmel posztolt egy bejegyzést a blogján, amelyben leírja, milyen támadásokat kapott – olvasható a DailyMailen.

A legtöbben önzőnek vagy csak simán ribinek titulálták, de olyan kommentelő is akadt, aki szerint ez a húzása rákot okoz majd a fiánál. Colley – elmondása alapján – szó szerint remegett, amikor a posztját világszerte felkapták és több mint 180 ezer lájkot, illetve 54 ezer megosztást kapott. „Azt mondták, önző vagyok, amiért elmentem önbarnításra és inkább a fiaimmal kéne töltenem az időt. És azt is, hogy szándékosan mérgezem a gyermekem" – írja a nő. „Igen, néha elfelejtek dolgokat, elvesztem a cuccaimat és túl sok sütit adok a 2,5 éves fiamnak. De nem hiszem, hogy emiatt én lennék a legrosszabb anya a világon" – teszi hozzá gyorsan.

Gemma Colley / Facebook

Colley arra is kitért, hogy szerinte az anyáknak sokkal több időt kéne eltölteniük magukkal. „Ó, te jó ég, elfelejtettem, hogy mindkettejüknek a köldökzsinóromon kellett volna lógniuk egészen 18 éves korukig" – jegyzi meg pikírtan, majd kiosztja a kommentelőket: „Bocsánat, hogy nem válaszoltam az üzeneteitekre, de nem pazarlom rátok az időmet, a gondolataimat és az erőmet". Természetesen akadtak olyanok is, akik nem ugrottak a torkának – több anyuka köszöni szépen, mert jót nevetett az egészen.

Ön mit gondol?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek