no

Visszavonult gyerek-szépségkirálynők újra akcióban

Nem mindennapi esemény helyszíne volt a New York-i Babesta gyerekbolt (szlogenjük: for trendsetting tots), a híres-hírhedt Toddlers and Tiaras sorozat két visszavonult csillaga tartott két órás Cicciabella nyáricsizma-kollekció bemutatót. Igen sok fura anyuka lakhat a környéken, ha egy ilyen akció növeli a bolt népszerűségét.

149310961
Robin Marchant /

Az esemény két főszereplője, Eden Wood és Isabella Barrett volt, akikből édesanyjuk kőkeményen próbál olyan brandet faragni, ami túlélheti az első fogak kiesését, a végtelen cukiság elmúlását.

Szegénykék
Szegénykék

Eden Woods a Toddlers and Tiaras sorozat sztárjaként 6 évesen vonult vissza, koronáját az akkor 5 éves Isabellára hagyta. Eden azóta sem unatkozik. Egyfelől a Cicciabella cipőmárka szóvivője/modellje lett, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy részt vesz a márka katalógusfotózásain, divatbemutatóin, mint például a legutóbbi Fashion Weeken, és a legutóbbihoz hasonlóan haknikon is árulja az egyébként drága és ronda lábbeliket. A műbőr-művelúr csodák egyébként a cikk megjelenésekor éppen jelentős akcióban kaphatóak az Amazonon, ha valakinek nagyon bejönnek. Emellett édesanyjával együtt olyan gyerekeknek tartanak táborokat, akik Edenhez hasonlóan be szeretnének futni a gyerek szépségversenyek világában. Ezt segítendő már saját szépségverseny-sorozatot is indítottak, sőt, már lemezt is adott ki.

Társa, Isabella egy évvel később vonult vissza, őt a Toys'r'us játékóriás szerződtette, emellett megalapította saját ékszermárkáját is, igaz, a weboldalon egyelőre leginkább csak csúnyácska medálokat kapni. A hatéves Isabella túl van már egy saját valóságshow-n is.

Tanulság nincs, bár legtöbbünk számára beteg dolog a gyerek napjaiból órákat hajcsavarásra és sminkre szánni, amíg világ a világ, lesznek anyák, akik megpróbálnak megélni a gyerekük szépségéből, és úgy tűnik, mindig lesznek olyan brandek is, akik számára vonzó egy ilyen műgyerekkel hirdetni. Ti vennétek tőlük cipőt?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra