Bréking: megvan a leghülyébb nevű kismamaruha-bolt

A Baross utca 27-ben van a SOTE I. számú szülészeti-nőgyógyászati klinikája, ami többek között azzal jár, hogy a vonzáskörzete tele van kismama-és babaruhabolttal, játékbolttal, főleg terheseknek és szoptatós anyáknak szánt termékekkel felszerelt gyógyszertárral, miegyébbel. Ott található valószínűleg a legdurvább nevű kismamaruha-bolt is. Úgy hívják, hogy Pocak La'Com. Komolyan.

bolt1

Persze van az anyáknak az a csoportja (általában kisrágcsáló-hangon gügyögnek), akiknek természetes, hogy a gyereküket pocaklakózzák, vagy földlakózzák, de jó esetben csak otthon, és nem egy hirdetőtáblán. Sőt, rögtön kettőn is, mert a bejárattól balra egy különösen ízléses, és rendkívül eredeti képpel ellátott hirdetés is látható.

Zzz0768
nagykriszta

A bolt sajnos zárva volt, amikor odaértünk, így nem tudtuk ellenőrizni, hogy a kínálat – amely új és használt kismamaruhákból áll – milyen. Még az is lehet, hogy csodálatos, a holnapja mindenesetre csak annyit mond: "Ezt a szöveget nyugodtan kitörölheted és a helyére írhatod az új oldalad tartalmát".

Ha viszont jó lenne, az jó lenne, mert kolléganőink tapasztalatai szerint Magyarországon a jó minőségű, szép ruhát nem az átlagkeresetű fiatalok pénztárcájához szabták, olcsó meg egyszerűen nincs. Még a rossz minőségű is drága.

Ha pedig a kismama emiatt elkeseredik, és sírva fakad, sírjon nyugodtan, mert, mint szakértőnk megmondta, ez teljesen normális, ahogy a test megváltozása felett érzett kétségbeesés is. Ha ön egy éppen rosszkedvű kismama, olvassa el sorstársa, Kata terhesnapló-részletét, amely részletesen foglalkozik a kérdéssel, bónuszként pedig olykor-olykor pocaklakózik is egyet.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek