Fogyinapló: három hét alatt 19 kilót fogytunk

Csapatunk fogyási üteme ugyan csökkent, ám panaszra semmi ok: eddig tizenkilenc kilótól szabadultunk meg. A héten Cukorka picit hízott, csapatunk egyetlen férfitagja viszont összességében ver mindenkit: eddig hat és fél kilót dolgozott le sok mozgással. Win elérte a kitűzött három kiló mínuszt, ő már csak alakot formál. Terabithia pedig a megvonások miatt egyre kívánósabb.

Tünde

-1,5 kg (eddig: -3,5)

Megirigyeltem cukorka látványos fogyását és beneveztem én is egy alakformáló kúrára. Nagyjából azok az étkezési szabályok, mint amit eddig én is alkalmaztam, szénhidrátmentesség, viszont kardioedzésen kívül nem szabad mozogni, ez pedig igencsak ínyemre van. Még csak 3 alkalommal voltam kezelésen a 12-ből, de már látványosan lejjebb ment a hátsóm és a narancsbőrös combjaim, sőt, az övemet is egy lyukkal beljebb tudtam csatolni. Sajnos a derekamról is fogyok, pedig onnan nem kéne, így nagyobb a kontraszt a derekam és az ehhez képest aránytalanul nagy csípőm között. A kajálással nincs nagy gond, rengeteg folyadékot iszom, az esti gyümölcstea után általában nem is vagyok éhes, beérem pár falat hússal és salátával. A fogyis nő szerint nem kellene 54 kilóig lemennem, mert akkor túl sovány leszek. Megbeszéltük, hogy kiegyezünk 56-57-ben, ha a fölösleg nem felülről megy le, hanem a derék és térd közötti problémás részről. Hát, kíváncsi leszek.

Win

-0,5 kg (eddig -3)

A hét elején arra a következtetésre jutottam, hogy a súlylefaragással végeztem. 50 és 51 kg között vagyok, ez alá nem akarok menni, csak szálkásítok és próbálom megalapozni az öregkoromat, sportos élettel (nem röhögni!) Aztán ledöntött az influenza és ugyan tekertem a görgőn továbbra is (bár az 50 percet nem tudtam végigcsinálni), muszáj volt olyan kajákat magamba tolnom, amit amúgy nem eszem. Ezek szerint én fordítva működöm, mint más, mert ha beteg vagyok, akkor eszem, egyébként szerintem meghalnék. Szóval nagy bánatomra eltüntettem egy negyed kiló olivás masnit, másfél szalonnás bagettet, valamint kénytelen voltam a többiek cukros teájából is inni, mert nem volt erőm újat főzni. Nem álltam a mérlegre, mert jelenleg a túlélésre játszom, mindenesetre látványra nem történt semmi, a biciklizésnek köszönhetően ráadásul megjelent egy benyomódás a fenekem és a lábam között, ami határozottan szexi. Remélem, nem fogok muraközi lábakat növeszteni, de ha így folytatom, a nyári, balatoni bicikli túrán én leszek a hegyi menő, s enyém lesz a pöttyös trikó is.

Terabithia

-0,5 kg (eddig -3)

Kicsit belefáradtam én ebbe, egyre jobban kívánós vagyok, már ami csülköt és a csokit illeti, az utóbbinak a héten sem tudtam ellenállni. Ráadásul magam mögött tudhatok egy éjszakai lumpolást is, ha nem kizárólag a száraz bort szeretném, dicséretet is kaphatnék, hogy gondoltam a fogyókúrára, de nem. Szombaton csajos összejövetel, biztos vagyok benne, hogy nem úszom meg a vodkát sem, viszont a girosztól egy életre elment a kedvem, így hajnalban tutira nem fogok négykézláb betérni egy giroszoshoz, halleluja. Talán fél kiló mínuszt tudok felmutatni, de a tavaszi nadrágjaim már feljöttek rám, szóval haladok.

Cukorka

+0,5 kg (eddig -3)

Ezen a héten nem fogytam, inkább híztam, mondjuk csak fél kilót, ami tudjuk, hogy akár egy pillanatnyi állapot is lehet. Továbbra is heti három 'kínzáson' esek át, egyre kevésbé bírom a méregtelenítő infrázást, viszont a nyirokmasszázst, ami az a bizonyos csizma, nagyon szeretem. A kajálással vannak gondok, lassan egyáltalán nem eszem, ami állítólag nagyon rossz. Rossz, mert folyton korog a gyomrom, mégis képtelen vagyok figyelni a rendszerességre. Arról nem beszélve, mennyire utálok főzni. No de sebaj, lassan megkezdem az edzéseket, meglátjuk mi lesz. Továbbra is 62 kiló körül mozgok és bár boldogabban nézek a tükörbe, ez azért még nem lesz elég... Még 2 hét koplalás, de ma mulatni megyek, úgyhogy holnaptól újra böjtölhetek....

Benito

-1,5 kg (eddig -6,5)

Reméltem, hogy a heti mázsálás során már egy szép, gömbölyű nyolcassal fog kezdődni a súlyom, és így is lett, 88,6 kg vagyok. Rám jön a novemberben vásárolt gatyám, amit december eleje óta nem tudok hordani, és már a valami látszik is. Meg kell mondanom, nem hittem volna, de a mozgás sokkal fontosabbnak tűnik, mint bármi más. Ahogy én látom, simán belefér egy-egy csajka velős pacal éjfélkor, ha az ember mozog mellé eleget. Én is ezt csinálom, már el sem kezdem sorolni a bűnöket, mert az eredményen egyelőre nem hagytak komoly nyomot. Soványabb leszek, izmosabb nem, ez már tisztán látszik. De legalább a csajok is észrevették a szerkesztőségben a változást.
Oszd meg másokkal is!
Mustra