Levél Lappföldről, az igazi Mikulástól

Az internet és az email világában a gyerekek szinte alig ismerik a hagyományos levelet. Pedig milyen jó is az, amikor egy kézzel írt, nekünk címzett levél vigyorog ránk a postaláda kinyitásakor. Hát még az milyen izgatottságot okoz, ha az igazi Mikulástól, Lappföldről érkezik a levél! Mostantól a magyar gyerekeknek is küld ünnepi üdvözletet Joulupukki, a lappföldi Mikulás. 



Klikk!
A Santa Claus Greeting Center, a finn Mikulás központ segítségével a világ 150 országában juthatnak hozzá gyermekek milliói az igazi Mikulás személyre szóló leveléhez. A központ munkája egy régi finn hagyományra épül.

Messze tőlünk, a finn Lappföldön található a varázslatos Korvatunturi. Az odavezető utat azonban egyedül a lappföldi Mikulás hűséges rénszarvasai, és az őt segítő manók ismerik. A mágikus környéken a manók meghallják a gyermekek kívánságait. Ám a furfangos manók hallják a szülőket is, így azt is tudják, hogy melyik gyerek hogy viselkedett. Joulupukki a manói tájékoztatására küld meglepetéseket.

Azok a felnőttek, akik szeretnék gyermeküket meglepni az igazi Mikulástól származó levéllel, egy formanyomtatványt kell kitölteniük. Ha az 1790 forintba kerülő űrlapot bármelyik Libri könyvesboltban november 27-ig megvásárolják, kitöltik és leadják, a névre szóló üdvözlet december 6-ig megérkezik.

Aki nem elégszik meg a levéllel, december 6-án 17 és 18 óra között a budapesti Libri Könyvpalotában (1072 Budapest, Rákóczi út 12.) személyesen is találkozhat a Mikulással.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek