Apróra vágott fehér vagy étcsokoládéval még finomabb.Demansia
Hozzávalók
- 3 ek. puha vaj (felolvasztva)
- 1 bögre sütőtökpüré (hagyományos, 2,5 decis)
- 1 marék pirított mogyoró durvára törve
- 1 bögre liszt
- 2 ek. barna cukor
- 1 mk. só
- ízlés szerint édesítő
- 0.5 bögre zabpehely
- 0.5 zacskó sütőpor
- 1 darab tojás
- apróra vágott csokoládé (elhagyható)
Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a száraz hozzávalókat, majd a folyékonyakat add hozzá sorban. Pihentesd a hűtőben negyedórán át. Ha szükséges, adj hozzá még annyi lisztet, hogy lágy, formázható golyókat kapj. Formázd meg mindegyiket, lapítsd le egy kicsit, majd adj neki mérettől függően 10-15 percet a forró sütőben. Apróra vágott fehér vagy étcsokoládéval még finomabb.