
Hozzávalók 2 személyre
- 2 bögre száraztészta
- 2 nagy marék rukkola
- 15 dkg koktélparadicsom összevágva
- 4 nagy ek. pesto
- 30 dkg csirkecombfilé
- 8 dkg reszelt parmezán
- 3 ek. fekete olíva
- 1 kisebb fej lila hagyma apróra vágva
- só, bors, olasz fűszerkeverék
Elkészítés:
1. Főzd meg a tésztát sós vízben.
2. A húst sózd meg egy kissé, olajozd be, és a kontaktgrillben adj neki 8-10 percet.
3. Ha elkészült, csíkozd fel, és egyszerűen keverd el az összes szükséges alapanyaggal.
4. Melegen és akár másnap is nagyon finom.

Néhány ismert séf elárulta, melyek azok az édességreceptek, amelyeket szerintük minden hobbiszakácsnak ismernie kéne.
Tovább olvasom