Ha te is szereted a pofonegyszerű recepteket, amik ráadásul finomak is, böngészd át e heti receptválogatásunkat, mert neked gyűjtöttünk pár receptet tarjával. Ezzel az alapanyaggal a húsevőknél nem lehet tévedni, ráadásul könnyen beszerezhető és költséghatékonyan készülhet belőle valami finom. Már mutatjuk is, hogyan.
Tejföllel még szaftosabb lesz a tarja, és ha szereted a nem hagyományos megoldásokat, ez be fog jönni neked is.
Alpesi változatban kóstoltad már? Ha nem szeretnéd mindig ugyanúgy készíteni a tarját, bővítsd a házi szakácskönyvet ezzel a recepttel,
A zöld borsos szósz a húsok mellett az egyszerű tésztaételeket is feldobja, de akár spárga mellé is tálalhatod egy kevés sült baconnel.
Még egy izgalmas tarjás recept, ha valami különlegeset szeretnél:
Nem muszáj sült krumplival tálalnod a tarját, nehéz köretek nélkül is készíthetsz finomat belőle, íme a bizonyíték:
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés