Szezonban friss fügével is tálalhatod.Brett Stevens
Hozzávalók 2 személyre
A körethez
- 2 kis marék rukkola
- 2 nagyobb darab főtt cékla felkockázva
- 1 darab gránátalma magjai
- 10 deka kecskesajt összemorzsálva
- ízlés szerint só, bors, balzsamecet
- 1 ek. méz
- 3 ek. olívaolaj
A húshoz
- 50 deka sertésszűzérme
- 1 ek. vaj
- 2 ek. olaj
- ízlés szerint só, rózsabors
- 4 nagyobb darab fokhagymagerezd kissé összetörve
Elkészítés:
Forgasd össze a saláta minden hozzávalóját, majd tedd félre az elkészült köretet.
A szobahőmérsékletű, befűszerezett húst a forró zsiradékok keverékén néhány perc alatt süsd készre a fokhagymákkal együtt, és már el is készült ez a pofonegyszerű, mégis elegáns fogás.