Friss, tavaszi retek salsa verdével a tetején – tökéletes köret vörös húsok mellett is

A vékonyra vágott retekszeleteket hívjuk mi konfettinek, amik mellett akár a vörös pesto, akár a salsa verde nagyon szuper. Nagyon kevés kalóriát tartalmaz, így nagyszerű köret lesz belőle nehezebb vörös húsok mellett is.

Friss retekkel a legfinomabb.
Friss retekkel a legfinomabb.Robert Patrick Briggs

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagy csokor retek vékonyra vágva és besózva
  • 2 darab szardella
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 ek. kapribogyó
  • 3 ek. olívaolaj
  • 1 tk. mustár
  • 1 ek. vörösborecet
Recept idők

Elkészítés:

A retken kívül minden hozzávalót dolgozz össze krémesre egy aprítóban, majd locsold meg vele a zöldségeket. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek