Picadillo burgonyásan – jó sok erős paprikával a tetején a legfinomabb

Ha már az alapanyagokat előkészítetted, nem sok dolgod lesz ezzel a finom egytálétellel, maximum annyi, hogy amint megsült, néhány erős paprikát is vágsz a tetejére.

Hozzávalók 2 személyre

  • 3 nagyobb darab főtt burgonya felkockázva
  • 45 deka darált marhahús
  • 1 darab erős paprika a tetejére
  • 1 marék mazsola
  • 5 deka olajbogyó
  • 10 deka kolbász összevágva
  • 1 fej vöröshagyma felkockázva
  • 1 deci fehérbor
  • ízlés szerint só, bors, római kömény, fahéj
  • 1.5 deci konzervparadicsom
Recept idők

Elkészítés:

Pirítsd össze a kolbászt és a hagymát, majd add hozzá (a burgonya kivételével) a többi szükséges alapanyagot és főzd fedő nélkül 20 percen át. Ha ezzel megvagy, keverd el benne a burgonyát és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek