Cheddar-ral és pestóval töltött csirkemell – nyáron grillezett barackkal és rukkolával érdemes tálalnod

A grillezett barack rózsaborssal, kecskesajttal és mézzel a legfinomabb, ezzel az oldalán a legegyszerűbb csirkés fogásból is különlegesség válik.

Bármelyik kedvenc sajtodat használhatod.
Bármelyik kedvenc sajtodat használhatod.RapidEye

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 nagyobb szelet csirkemell
  • 4 hosszúkás szelet érett cheddar
  • 4 tk. pesto
  • ízlés szerint só és frissen tört bors
Recept idők

Elkészítés:

A húsokra vágj kis zsebeket, és ha szükséges, óvatos mozdulatokkal dolgozd egyenletesre a vastagságukat. Sózd és borsozd mindegyiket, majd töltsd meg egyenként a darabokat pestóval és egy szelet sajttal. Hústűvel tőzd össze, majd bő, forró olajban, közepes lángon süsd készre. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek