A csilis parmezáncsipszet akár a gyerekek is könnyen elkészíthetik

Tökéletes krémlevesek és főzelékek közepén, vendégváró tálak egyik érdekességeként, de egy-egy olaszos szendvicsben is remek egy-egy aromás, ropogós sajtfalat.

Tárkonnyal és petrezselyemmel is működik.
Tárkonnyal és petrezselyemmel is működik.a_lis

Hozzávalók

  • 20 deka reszelt parmezán
  • 1 mk. cayenne-bors
  • 1 mk. frissen tört rózsabors
Recept idők

Elkészítés:

Egyszerűen reszeld le a parmezánt és alaposan keverd el a csilivel és a borssal. Utána halmozd sütőpapírra kis adagokban, és addig süsd, amíg a sajt megolvad. Amikor teljesen kihűlt, akkor lesz ropogós. Mikróban is remekül működik a trükk. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek