Szereted a padlizsánt? Akkor ezt az 5 receptet éppen neked találták ki!

Mi imádjuk, és ha te is rajongod ezt a jól variálható zöldséget, akkor nincs más dolgod, csak átfutni e heti válogatásunkat, és kiválasztani azokat, amiket szívesen kipróbálnál. Hétvégére időzítettük, hogy legyen időd kísérletezni e heti kedvenceinkkel.

A padlizsán muszakaként és rántva is nagyon finom, ahogy grillezve, egy nagy adag görög joghurttal és fokhagymával elkészítve pedig nincs is nála tökéletesebb köret. Most viszont néhány új tippet is hoztunk a családi recepttárba, mindegyik egyszerű és tökéletes akkor, ha több zöldséges fogást illesztenél a hétköznapi fogásaid közé. 

A padlizsánból és a gránátalmából finom saláta lesz, főleg rengeteg zöldfűszerrel a tetején.

A zöldhagyma zöldjével, friss paradicsommal és petrezselyemmel készítettük ezt a gyors ragut, ami remek akkor, ha te is egy kicsit kevesebb húst ennél, de szereted a fűszeres, tartalmas fogásokat.

A paradicsomlekvár egy adag vajjal, balzsamecettel, fahéjjal és barna cukorral alaposan összefőzve a legfinomabb.

Íme egy gyors ragu, amit ezerféleképpen bevethetsz.

A padlizsán semleges íze miatt remek alap minden fűszeres fogáshoz.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

 

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra