Egy adag grillezett ananász a legfinomabb mellette.ahirao_photo
Hozzávalók 2 személyre
A csirkéhez
- 50 deka csirkecomb- vagy mellfilé felcsíkozva
- ízlés szerint só, bors
- 1 ek. olaj
- 1 tk. puha vaj
A mázhoz
- 2 darab bionarancs leve és héja
- 1 kis pohár szójaszósz
- 1 ek. méz
- ízlés szerint só, bors, csilipor, gyömbér
- 2 ek. Worchester-szósz
- 1 ek. puha vaj
- 10 deka apróra vágott póréhagyma
Elkészítés:
A befűszerezett húsokat a forró zsiradékok keverékén puhítsd meg néhány perc alatt. Közben a vajon puhítsd meg kissé a póréhagymát, és a máz hozzávalóit forrald össze kissé. Ha ezzel megvagy, locsold meg vele a húsfalatokat, és adj a keveréknek még néhány percet a forró wokban.