Csirke új szinteken: lime-mal és kókusszal tettük még izgalmasabbá

Egy izgalmas fogás egy megszokott alapanyagból. Válassz hozzá csirkemellet vagy -combfilét, bármit, ami éppen van otthon.

Avokádós dippel vagy ananászos rizzsel is finom.
Avokádós dippel vagy ananászos rizzsel is finom.Brett Stevens

Hozzávalók 2 személyre

  • 40 deka csirkecombfilé felkockázva (vagy más csirkehús)
  • ízlés szerint só, bors, csili, barna cukor
  • 10 deka kókuszreszelék
  • 1 deci joghurt
  • 1.5 deci zsíros kókusztej
  • 3 ek. kókuszszirup
  • 1 darab lime leve és héja
Recept idők

Elkészítés:

A kókuszreszeléket pirítsd meg egy kicsit egy kevés csilivel, majd a lime-héj felét és egy kevés barna cukrot is keverj bele és tedd félre. A többi hozzávalót add a húshoz, és pihentesd benne egy órán át, majd forró olajban süsd készre a húsokat. Ha megsült, forgasd a kókuszreszelékbe, és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek