Gránátalmával és fahéjjal lesz még izgalmasabb.vaaseenaa
Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre kuszkusz
- 2 bögre forró alaplé
- 1 szál szárzeller apróra vágva
- 15 deka uborka apróra vágva
- ízlés szerint só, bors, fahéj
- 2 nagy ek. olaj
- 2 ek. méz
- 0.5 darab citrom leve és héja
- 1 kis csokor snidling apróra vágva
- 1 darab gránátalma magjai a tetejére
Elkészítés:
Melegítsd össze az olajat, a mézet és a citromot, ezek után fűszerezd, majd tedd félre az öntetet.
A kuszkuszt forrázd le az alaplével, és lefedve tedd félre legalább 10 percre.
Ha a kuszkusz megpuhult, az apróra vágott zöldségekkel alaposan keverd el, majd locsold meg az öntettel, és keverd össze egy kicsit. Hidegen tálald, a gránátalma magjaival a tetején.