Kecskesajtos kekszek áfonyalekvárral

Reggelire, vendégvárónak és bármilyen alkalomra, amikor jól jön egy különleges snack – ez a fogás egyszerűen tökéletes.

Így tökéletes vendégváró.
Így tökéletes vendégváró.jenifoto

Hozzávalók

  • 12.5 deka vaj felolvasztva
  • 1 hagyományos bögre liszt
  • 6 deka kecskesajt apróra összemorzsolva
  • 1 csapott tk.
  • 2 csapott tk. barna cukor
  • 0.5 mk. sütőpor (elhagyható)
Recept idők

Elkészítés:

Keverd a vajhoz az ízesítőket és a sajtot, és ha alaposan eldolgoztad, mehet hozzá a (sütőporral elkevert) liszt is és annyi víz, amitől már éppen kezelhető tésztát kapsz (ha szükséges). Szaggasd ki és tedd a mélyhűtőbe 20 percre, és onnan kerüljön hidegen a forró sütőbe, mérettől fügően legalább 7 percre. Tálald natúr sajtkrémmel és áfonyalekvárral, ezekkel a legfinomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek