Kecskesajtos dip fügelekvárral és citromfűvel

Egyszerű grissini mellett, de zöldségekkel és akár a reggeli pirítós tetején is finom lesz ez a gyors dip, úgyhogy nincs érvünk amellett, miért ne készítenénk belőle egy hatalmas adagot.

Húsok és sós kekszek mellett is remek.
Húsok és sós kekszek mellett is remek.Lauri Patterson

Hozzávalók

  • 10 deka kecskesajt
  • 30 deka natúr sajtkrém
  • 2 nagy ek. fügelekvár
  • 3 kisebb darab apróra vágott friss füge
  • ízlés szerint só és rózsabors
  • 1 ek. tejföl
  • 1 kisebb csokor citromfű apróra vágva
Recept idők

Elkészítés:

A gyümölcsökön kívül dolgozz össze alaposan minden hozzávalót (akár egy turmixban), majd a legvégén add hozzá az apróra vágott fügét. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek