A fondü kevésbé látványos, de annál finomabb változata ez a remek, parmezános dip, amit a legjobban úgy szeretünk, ha akad a tálon mellette fokhagymás bagett, némi szőlő, olívabogyó, alma, grissini, néhány szelet napon szárított sonka és egy kevés frissen pirított dió is. Elegáns és gyorsan összedobható vacsora lesz a végeredmény.
Ha igazán finom, ráadásul vegán nassolnivalót keresel, ebből készíts egy nagy adagot! A mogyoróvaj miatt kifejezetten jól laktat, az egzotikus ízeket pedig imádni fogod a zeller, a répacsíkok és a zöldalmaszeletek tetején is.
Egyszerű grissini mellett, de zöldségekkel és akár a reggeli pirítós tetején is finom lesz ez a gyors dip, úgyhogy nincs érvünk amellett, miért ne készítenénk belőle egy hatalmas adagot.
Reggelire, könnyű vacsorához vagy vendégváró előételként is tálalhatod ezt az érdekes fogást, amit most a szezonban igazán friss kaporral tudsz elkészíteni.
Már nem is a magyaroknak szól saját rendezvényük?
A történelemben rengeteg furcsa uralkodó volt, de egyik sem tett annyira felháborító dolgokat, mint az egyik makedón király.