![Húsok és sós kekszek mellett is remek.](https://kep.index.hu/1/0/3886/38863/388638/38863877_2820dceaf236895d242b920207161b74_wm.jpg)
Hozzávalók
- 10 deka kecskesajt
- 30 deka natúr sajtkrém
- 2 nagy ek. fügelekvár
- 3 kisebb darab apróra vágott friss füge
- ízlés szerint só és rózsabors
- 1 ek. tejföl
- 1 kisebb csokor citromfű apróra vágva
Elkészítés:
A gyümölcsökön kívül dolgozz össze alaposan minden hozzávalót (akár egy turmixban), majd a legvégén add hozzá az apróra vágott fügét.
![Gombóc Artúr like a pro: 5 tipp, hogy úgy edd a csokit, ahogy a profik](https://kep.index.hu/1/0/3836/38366/383661/38366149_2927133_a9b818bd7e6b274a47f61aee07e0ae38_wm.jpg)
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom