![Paprikásan a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3979/39793/397938/39793877_32512b669cd05417c9d47712a838401e_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagyobb darab kacsamell felcsíkozva
- 1 deci kókuszkrém
- 3 ek. olaj
- 1.5 deci alaplé
- ízlés szerint só, bors, fahéj, csili, fokhagymapor, gyömbér, csillagánizs, pirospaprika
- 1 deci kókusztej
- 1 ek. halszósz
- 1 tk. barna cukor
- 0.5 kisebb darab lime leve és héja
- a tetejére mungóbabcsíra, apróra vágott zellerszár és zöldhagyma zöldje
Elkészítés:
Pirítsd le a befűszerezett húst az olajon néhány perc alatt, majd add hozzá a többi szükséges alapanyagot, fűszerezd és főzd addig kis lángon, amíg a hús megpuhul. Ha szükséges, egy kis vizet is adj hozzá közben. A zellerszárat, babcsírát és a hagymát csak a végén add hozzá és tálald azokkal a tetején.
![5 különleges, kevert süti, amit alig fél óra alatt összedobsz](https://kep.index.hu/1/0/3277/32773/327732/32773238_2512216_44f5c1c140809056c5fa8db80ecd0d95_wm.jpg)
Ezt még kezdőknek is ajánljuk.
Tovább olvasom