Indiai változatban is készítheted a csirkecombokat, már mutatjuk is, hogyan!

Csak egy adag sáfrányos vagy zöldfűszeres rizs kell mellé, és remek indiai hangulatú fogást készíthetsz szinte semmi energiabefektetéssel. Ha jó csípősre fűszerezed, egy kanál sűrű joghurttal érdemes tálalnod.

Zöldséges bulgurral és kuszkusszal is remek.
Zöldséges bulgurral és kuszkusszal is remek.Brett Stevens

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 ek. szójaszósz
  • 2 ek. méz
  • 0.5 darab lime leve és héja
  • ízlés szerint só, bors, fokhagyma, csili, indiai fűszerkeverék
  • 8 darab csirkecomb (alsó)
  • 4 ek. olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat sózd meg kissé, a többi hozzávalót keverd alaposan össze. Pihentesd a pácban a húsokat, majd süsd alufólia alat 40 percig. Ha ezzel megvagy, tedd a rácsra a húsokat, és pirítsd meg egy kissé azokat 10 perc alatt a sütőben. Ha nincs otthon csicseriborsó, akkor sáfrányos rizzsel és friss medvehagymával vagy snidlinggel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek