Maradjunk húsvéti hangulatban: kalácsszendvics narancsos tormával

A tormakrém és a narancshéj tökéletes páros, amit akár főtt marhanyelv, akár egy-egy sült virsli mellett és még kalácsból készített szendvicsek ízesítőjeként is felhasználhatsz. Mutatjuk egyik kedvenc húsvéti szendvicsünket!

Egy nagy adag sajttal melegszendvicsként is tálalhatod.
Egy nagy adag sajttal melegszendvicsként is tálalhatod.LauriPatterson

Hozzávalók 2 személyre

A tormás krémhez

  • 2 ek. mascarpone
  • 1 ek. reszelt torma
  • 1 darab bionarancs leve és héja

A szendvicshez

  • 2 nagyobb szelet füstölt, főtt sonka
  • 1 nagy marék rukkola
  • 4 nagyobb, vékonyabb szelet kalács
  • sajt ízlés szerint (elhagyható)
Recept idők

Elkészítés:

A tormás krém hozzávalóit keverd el, a kalácsot pirítsd meg kissé. A sonkát is süsd meg egy kicsit a kontakgrillben, majd állítsd össze a szerintünk tökéletes húsvéti szendvicset. Egy nagy adag sajttal melegszedvicsként is tálalhatod. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek