Egy kicsit szurkáld meg a tetejét.Nikolay_Donetsk
Hozzávalók
- 2 csomag leveles tészta
- 40 deka erdeigomba-keverék
- 30 deka csirkemell felcsíkozva
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, bors, majoránna, oregánó
- 1.5 deci barna sör
- 15 deka reszelt cheddar
- 2 ek. olaj
- 1 nagy ek. vaj
- 3 ek. mascarpone
Elkészítés:
Süsd meg a húst a fokhagymával a zsiradékok keverékén, majd add hozzá a sört és a gombát is. Fűszerezd, főzd 10 percig, majd hagyd kihűlni. Ha ezzel megvagy, kanalazd ki a léből, és add hozzá a mascarponét.
A tészta egyik felét tedd egy sütőformába és süsd elő 5 percig, majd kanalazd bele a keveréket, szórd meg a sajttal és tedd rá a tészta másik felét is. Dolgozd el a széleit, szurkáld meg egy kicsit, kend le tojással, és közepes lángon süsd 30 percen át.