Egy remek vega fogás: gombás-gesztenyés pite jó sok olvadt sajttal és fehérborral

Bármelyik kedvenc sajtoddal működik, és ha nincs kedved tésztát gyúrni, fogj egy csomag levelest és azzal dobd össze!

Hozzávalók

  • 2 csomag leveles tészta
  • 20 deka főtt gesztenye
  • 30 deka bármilyen gomba felkockázva
  • 20 deka fehérrépa megpárolva
  • 20 deka natúr krémsajt
  • 20 deka vörös cheddar lereszelve
  • 1 nagy ek. vaj
  • 1 mk. mustár
  • 1 mk. barna cukor
  • ízlés szerint só, bors, friss bazsalikom
  • 1 deci fehérbor
Recept idők

Elkészítés:

A forró zsiradékon forgasd át és fűszerezd be a zöldségeket. Ezután öntsd fel a borral, és ha már elfőtt, vedd le a tűzről és keverd hozzá a sajtokat. Ha langyosra hűlt, kanalazd egy kissé elősütött tésztára, majd borítsd be egy másik tésztalappal, és 30 perc alatt süsd készre a forró sütőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek