Készíts tejfölös pizzát erdei gombákkal és sajttal

Nagyon egyszerű, mégis gyakran választjuk, ha épp olyasmit ennénk, ami a pizza és a langalló között van félúton.

Petrezselyemmel a tetején tálald.
Petrezselyemmel a tetején tálald.CassielMx

Hozzávalók 2 személyre

  • 30 deka erdeigomba-keverék
  • 1 tk. vaj
  • 2 nagy evőkanál olaj
  • 0.5 darab vöröshagyma apróra vágva
  • petrezselyem a tetejére
  • 1 pohár tejföl
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • ízlés szerint só, bors, majoránna
  • 15 deka reszelt cheddar
  • 6 deka baconkocka
  • 2 adag pizzatészta
Recept idők

Elkészítés:

Dobd a bacont és a hagymát a forró olaj és vaj keverékére, majd 5 perc után mehet hozzá a gomba is. Sózd és borsozd a ragut. Adj neki 5 percet, közben a tejfölt ízesítsd, és keverd hozzá a fokhagymát. A pizzalapokat kend meg a tejföllel, arra mehet a ragu, végül a sajt. A kifejezetten forró, előmelegített sütőben 10-15 perc elég lesz neki. Friss petrezselyemmel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek