Petrezselyemmel a tetején tálald.CassielMx
Hozzávalók 2 személyre
- 30 deka erdeigomba-keverék
- 1 tk. vaj
- 2 nagy evőkanál olaj
- 0.5 darab vöröshagyma apróra vágva
- petrezselyem a tetejére
- 1 pohár tejföl
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- ízlés szerint só, bors, majoránna
- 15 deka reszelt cheddar
- 6 deka baconkocka
- 2 adag pizzatészta
Elkészítés:
Dobd a bacont és a hagymát a forró olaj és vaj keverékére, majd 5 perc után mehet hozzá a gomba is. Sózd és borsozd a ragut. Adj neki 5 percet, közben a tejfölt ízesítsd, és keverd hozzá a fokhagymát. A pizzalapokat kend meg a tejföllel, arra mehet a ragu, végül a sajt. A kifejezetten forró, előmelegített sütőben 10-15 perc elég lesz neki. Friss petrezselyemmel a tetején tálald.