Egy adag mozzarella is finom a tetején.MarkGillow
Hozzávalók
- 2 nagyobb darab vöröshagyma felkarikázva
- 1 közepes darab cukkini felkockázva
- ízlés szerint só, bors, tárkony
- 1 adag pite- vagy leveles tészta
- 3 ek. mascarpone
- 3 ek. olaj
- 1 nagy ek. puha vaj
- 1 deci tejszín
- 1 csapott ek. liszt
- 1 darab tojás
- 10 deka reszelt parmezán
Elkészítés:
A hagymát süsd meg a forró zsiradékok keverékén, majd add hozzá a cukkinit, mascarponét és a tejszínnel elkevert lisztet is. 5 perc után fűszerezd alaposan, és tedd félre hűlni.
A tésztát igazítsd egy kivajazott piteformába, kanalazd bele a hideg ragut, majd kend meg a széleit tojással. Süsd össze fél óra alatt a közepesen forró sütőben, majd szórd meg a tetejét parmezánnal.