Mi úgy vagyunk vele, hogy az otthoni csirkés recepttár bővítése mindig aktuális egy-egy új különlegességgel. E heti kedvenceink alább láthatók, közöttük a gyors, mogyorós ragu lett a legtöbbet elkészített finomság. Ha te is okosodnál csirkeügyileg, van pár ötletünk kedvenc húsféléd izgalmas felhasználására!
Egy kevés mustár jól áll az édeskés almafalatoknak, és a pasztinák is fontos eleme a ragunak. Egy próbát mindenképpen megér ez a különlegesség!
Csirke és mogyoróvaj együtt! Naná, a legnagyobb kedvenced lesz, ha te is szereted az egzotikus hangulatú fogásokat.
Barackkal is szuper a millióféleképpen felhasználható csirkehús. Ha te is szereted a csirkét néha egy kicsit édeskésen, akkor próbáld ki ezt a gyors változatot!
Az olasz konyha rajongója vagy, de kihagynád a szénhidrátokat? Jó hírünk van: A pizza hangulatában, jó sok fűszeres paradicsommal és egy vagon sajttal készült ez az olaszos csirkecomb, ami még a sokszor elég unalmas cukkinitészta tetején is remekül működik.
Egyszerű balzsamecetes-fügés finomság, ami akár egy vajas pirítós mellett is remekül működik. Fügeszezonban és azon kívül is megér egy kóstolást.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés