Még 5 csirkés recept a családi szakácskönyv bővítésére

Van élet a rántott csirkén, paprikáson és húslevesen túl, ráadásul egészen klassz raguk és levesek dobhatók össze csirkéből, főleg, ha határainkon túl is körülnézünk egy kicsit.

Mi úgy vagyunk vele, hogy az otthoni csirkés recepttár bővítése mindig aktuális egy-egy új különlegességgel. E heti kedvenceink alább láthatók, közöttük a gyors, mogyorós ragu lett a legtöbbet elkészített finomság. Ha te is okosodnál csirkeügyileg, van pár ötletünk kedvenc húsféléd izgalmas felhasználására!

Egy kevés mustár jól áll az édeskés almafalatoknak, és a pasztinák is fontos eleme a ragunak. Egy próbát mindenképpen megér ez a különlegesség!

Csirke és mogyoróvaj együtt! Naná, a legnagyobb kedvenced lesz, ha te is szereted az egzotikus hangulatú fogásokat.

Barackkal is szuper a millióféleképpen felhasználható csirkehús. Ha te is szereted a csirkét néha egy kicsit édeskésen, akkor próbáld ki ezt a gyors változatot! 

Az olasz konyha rajongója vagy, de kihagynád a szénhidrátokat? Jó hírünk van: A pizza hangulatában, jó sok fűszeres paradicsommal és egy vagon sajttal készült ez az olaszos csirkecomb, ami még a sokszor elég unalmas cukkinitészta tetején is remekül működik. 

Egyszerű balzsamecetes-fügés finomság, ami akár egy vajas pirítós mellett is remekül működik. Fügeszezonban és azon kívül is megér egy kóstolást. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek