Ezeket a csirkecombokat egy kevés sós karamellel és sok fekete borssal bolondítottuk meg

Egy nagy adag coleslaw mellett remek fogás minden évszakban ez a különleges csirkecomb. Ha nem ijedsz meg a bevállalós fogásoktól, érdemes kipróbálnod.

Párolt rizzsel tökéletes.
Párolt rizzsel tökéletes.trexec

Hozzávalók 2 személyre

  • 8 darab csirkecomb, alsó
  • ízlés szerint só, bors, citromfű, csili, gyömbér
  • 1 kis csokor zöldhagyma zöldje a tetejére
  • 1 ek. vaj
  • 4 ek. barna cukor
  • 1 mk. rizsecet
  • 0.5 bögre víz
  • 0.3 bögre barna cukor
  • 2 ek. szójaszósz

Elkészítés:

A befűszerezett és kissé beolajozott combokat süsd 45 percen át, majd minden oldalán alufólia nélkül is piríts egy percet. Főzd sűrű borostyászínűre a cukrot a vízzel, add hozzá az ízesítőket, majd ebben forgasd meg a combokat. A zöldhagyma zöldjével tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek