Olívával és kapribogyóval tálald.LauriPatterson
Hozzávalók
- 4 darab csirkecomb
- 2 ek. liszt
- 3 ek. olívaolaj
- 10 deka pancetta
- 1 nagyobb darab hagyma
- 1 darab zellerszár
- 1 darab sárgarépa
- 15 deka erdei gomba
- ízlés szerint só, bors, oregánó, csili, rozmaring, bazsalikom
- 5 deci vörösbor
- 1 nagy ek. kapribogyó
- 2 ek. fekete olíva
- 4 deci alaplé
- 2 ek. paradicsompüré
Elkészítés:
Pirítsd le az olajon a belisztezett, befűszerezett húst, egy másik serpenyőben pedig a pancettát és a zöldségeket puhítsd egy kicsit össze. Ezt a keveréket ezek után forrald össze a borral és a paradicsompürével, majd amikor a folyadék mennyisége a harmadára csökkent, tedd bele az alaplevet, a csirkét, és puhítsd meg a húst. Az olívát és a kapribogyót elég, ha csak a tálaláskor adod hozzá.