A kukoricát – legyen akár sima, akár sajtos változat – simán utólag is ízesítheted, és persze hogy a recept elkészítése nem nagy truváj, a lényeg inkább az, hogy tudd: a fantáziád bevethető egy ilyen egyszerű étel készítésénél is. Ha a csilis változatot megunod, készíts füstös-köményeset, kurkumás-fahéjasat, vagy akár kakaós-vaníliásat – mindegyik izgalmas nassolnivaló lesz egy filmezős estén.
Csilivel a legjobb.LauriPatterson
Hozzávalók
- 1
csomag
pattogatni való kukorica
- 4
ek.
cukor
- 1
ek.
vaj
- 1
darab
lime leve és héja
- 1
mk.
só
- 1
csipet
csili
- Elkészítési idő: 10 perc
- Előkészítési idő: 10 perc
Elkészítés:
Tedd a kukoricát a mikróba, közben a cukorból kis lángon olvassz karamellt. Ahhoz mehet a vaj, majd az ízesítők, és ha a kukorica elkészült, ebben a keverékben forgasd meg, hogy még finomabb legyen.