A krumplisalátát vegán majonézzel akár állati eredetű alapanyagoktól mentesen is elkészítheted, majd snidlinggel, petrezselyemmel, sült fokhagymával, de akár gránátalmával és rózsaborssal is tálalhatod. Ebben az olasz hangulatban pedig igazán gazdag és különleges íze lett, ami egy-egy natúr hal- vagy hússzelet mellett is megállja a helyét.
Néhány tojás is remek lesz a tetején, főleg, ha csiliszószt is adsz hozzá.Mariha-kitchen
Hozzávalók
2 személyre
- 6
darab
burgonya megfőzve
- 3
ek.
majonéz
- 4
ek.
pesto
- 2
ek.
mascarpone
- ízlés szerint
só, zöld bors
- 1
csokor
snidling és bazsalikom apróra vágva
- 6
darab
koktélparadicsom apróra vágva
- 2
ek.
tejföl
- Elkészítési idő: 10 perc
- Előkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
Karikázd fel a burgonyát és forgasd össze a paradicsommal. A többi hozzávalóból készítsd el az öntetet, majd add a burgonyákhoz, és adj egy fél órát a keveréknek a hűtőben.