Burgonyás frittata pestóval és kecskesajttal – remek, olaszos reggeli

Mit reggeli, akár vacsorára is simán elkészítheted: egyszerű, finom és aki imádja az olasz konyhát (mindenki), biztosan szeretni fogja. Nem kockáztatsz semmi azzal, ha kipróbálod.

Nyugodtan lehetsz kreatív.
Nyugodtan lehetsz kreatív.Drbouz

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 nagyobb darab főtt burgonya felkockázva
  • 7 darab tojás enyhén felverve
  • 2 ek. pesto
  • 6 deka kecskesajtmorzsa a tetejére
  • ízlés szerint só, fokhagymapor és frissen tört bors
  • 1 csokor snidling vagy medvehagyma apróra vágva
  • paradicsomkockák és bazsalikom a tálaláshoz
  • 1 ek. olaj
  • 1 tk. puha vaj
Recept idők

Elkészítés:

Keverd a tojásokhoz a burgonyát, a pestót, sajtot és a fűszereket, és dolgozd el alaposan. Forrósítsd fel a zsiradékokat, majd kis lángon süsd meg benne a frittatát fedő alatt. Ha elkészült, a paradicsommal és bazsalikommal a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek