Buggyantott tojással és tükörtojással is finom.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 30 deka főtt vörösbab
- ízlés szerint só, bors, csili, kömény, fokhagymapor, füstölt paprika
- 2 ek. olaj
- 6 deka pecorino sajt lereszelve
- 0.5 darab hagyma apróra vágva
- 6 darab koktélparadicsom apróra vágva
- 1 kis csokor petrezselyem apróra vágva
- 2 ek. paradicsompüré
- 1 kevés víz a babhoz
Elkészítés:
Süsd meg a vöröshagymát az olajon, majd add hozzá a babot és alaposan fűszerezd be. Ha feloforrósodott, add hozzá a petrezselymet és a paradicsomot is, majd vedd le a tűzről. A tojásból készítsd tükörtojást (vagy akár buggyantott tojást) és azzal a tetején tálald, majd szórd meg a sajttal.