Tejszínnel és csokiöntettel is finom.ClarkandCompany
Hozzávalók
- 21 deka cukor
- 1 mk. só
- 2 cl konyak
- 21 deka vaj
- 4 darab tojás
- 5 deka kakaó
- 5 deka liszt
- 1 tk. sütőpor
Elkészítés:
A vajat és a cukrot keverd habosra, majd dolgozd el a keverékben a konyakot és a tojásokat. A kakaót, a lisztet és a sütőport szitáld össze, majd dolgozd a masszába. Egy kivajazott pudingformát (vagy bármilyen sütésálló formát) tölts meg a keverékkel, majd egy lábosban forralj vizet, és állítsd bele a tálat úgy, hogy a víz feléig érjen, majd tegyél rá fedőt, és gőzöld 90 percen át. Egy kevés konyakkal és tejszínnel elkevert olvasztott csokival érdemes meglocsolnod.