Ez az egyszerű étel is lehet igazán különleges, ráadásul előre elkészíthető, mert néhány óra a hűtőben egyáltalán nem árt neki. Ha bevállalós vagy, az ananászt egy kevés csilivel ízesítsd.
A maradék kalács megmentésére nincs is jobb módszer egy adag kalácsfelfújtnál. Ha még nem próbáltad, jó, ha tudod, hogy kenyérrel is működik, de húsvét körül maradékmentő fogásként is remek.
Igazi hétvégi desszert: izgalmas, odafigyelős, különleges, sokféleképpen variálható, mégsem nehéz elkészíteni. Az angolok imádják, érdemes adnod egy esélyt neki és kifejleszteni a saját kedvenc változatod belőle.
Jöhet egy klassz portugál desszert? Anyakönyvi neve Pastéis de Belém, és talán ez az ország legismertebb édessége. A pudingos kosárka szülőhazája Lisszabon elővárosa, ahol ma is rengeteget eladnak a népszerű finomságból.
A 11 kóstolt vaníliás pudingból volt, ami finomnak mondható, de az az igazság, hogy ez ritka, mint a fehér holló.
Végigfőztük és végig is ettük a csokis és a vaníliás pudingporokat, elsőként lássuk, hogy teljesítettek az előbbiek.
A tápiókából klassz tápláló puding készülhet, ráadásul van még friss málna a kertekben, amivel a végén jól meg is pakolhatod a tetejét. Ha reggelire szánod, egy kevés kakaó- és kávépor is elfér benne.
És így lesz a lehető leggusztusosabb.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.
Már nem is a magyaroknak szól saját rendezvényük?