Köretnek egy egyszerű saláta is elég mellé.grandriver
Hozzávalók 2 személyre
A nyársakhoz
- 40 deka csirkecombfilé felkockázva
- ízlés szerint só, bors, paprika, csili
- 25 deka ananász felkockázva
- 1 nagyobb darab kaliforniai paprika felkockázva
- 1 nagyobb darab lila hagyma nagyobb darabokra vágva
- 3 ek. olaj
A mártogatóshoz
- 2 nagy ek. mogyoróvaj
- 2 ek. tejföl
- 1 ek. mascarpone
- 2 ek. méz
- 2 nagy ek. szójaszósz
- só, bors, csili és néhány csepp lime-lé
Elkészítés:
Szúrd fel nyársakra a befűszerezett húst és a többi alapanyagot, majd kissé olajozd be és süsd meg a faszenes grillen. A mártogatós hozzávalóit egyszerűen dolgozd össze, és ezzel tálald a csirkenyársakat.