Talán nincs is, aki ne tudna felsorolni fejből minimum tízféle diétát az elmúlt évek trendjei közül. Sok működik is közülük, a tudomány azonban még mindig kitart a változatos, egészséges étkezés és kalóriadeficit mellett. Ebből kiindulva e heti receptválogatásunkban olyan fogásokat gyűjtöttünk, amikhez nem kell a bő olajban sütés, zsíros húsok, vagy más bűnös alapanyag, mert nagyon finomak egészséges összetevőikkel is.
Nem szükséges a diéta alatt csakis uborkában és jégsalátában gondolkodnod. Ha nyitott vagy a különleges ízekre, neked hoztuk ezt a gyors vacsoraötletet, az édesburgonya-lencse dahlt.
Ha valamilyen húsos ragura vágysz, de kihagynád a vörös húsokat, dobd össze ebben az egzotikus változatban dobd össze!
A gomba és a csirke mindig remek páros, és még finomabb lesz a végeredmény, ha igazán finom gombát használsz hozzá, például vargányát.
Jöhet egy klassz leves, ami remekül laktat? Sokszor a legegyszerűbb fogások tudnak a legfinomabbak lenni – ilyen ez a kukoricaleves is.
Egy gyors különlegesség mangóval és csirkehússal, amire hétköznap esténként is lesz időd.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés