Halloumival és nektarinnal is készíthetsz melegszendvicset, nem is akármilyet!

Az édes gyümölcs a sós, grillezett sajt mellett nagyon izgalmas végeredményt ad, hát még akkor, ha egy adag házi majonéz a szendvicsed alapja, a tetején pedig egy nagy marék friss rukkola is helyet kap.

Akár még egy kevés sajtot is adhatsz neki.
Akár még egy kevés sajtot is adhatsz neki.ShiningBlack

Hozzávalók 2 személyre

  • 1 nagy marék friss rukkola a tetejére
  • 2 nagyobb darab nektarin felszeletelve
  • olaj a sütéshez
  • 20 deka halloumi vékonyan felszeletelve
  • 3 ek. majonéz
  • 1 ek. baracklekvár
  • ízlés szerint só, zöld bors
  • 4 szelet barna kenyér
  • 1 ek. puha vaj
Recept idők

Elkészítés:

Grillezd meg a sajtot és a gyümölcsöt néhány perc alatt, a kenyeret pedig vajazd meg mindkét oldalán. A majonézt keverd el a lekvárral és ízesítőkkel, és ezzel kend meg a kenyereket. Erre mehet a gyümölcs és a sajt, majd adj neki 10 percet a sütőben. Ha elkészült, friss rukkolával a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek