A kuszkusz rendkívül gazdag növényi fehérjékben, ráadásul a benne található egyik legfontosabb tápanyag a szelén, mely az emberi szervezet számára elengedhetetlen nyomelem. Sokféleképpen hasznosítjuk: gyulladáscsökkentő hatása mellett a hasnyálmirigy és a máj egészséges működésében is szerepet játszik, de egyes tanulmányok szerint a daganatos megbetegedések kockázatát is csökkenti.
Ha szereted az izgalmas kombinációkat, ezt a gránátalmás kuszkuszt próbáld ki!
Zöldségekkel is finom, és ha van otthon szarvasgombaolaj, még izgalmasabb lesz.
Tudtad, hogy levesben is milyen klassz lehet a kuszkusz? Bebizonyítjuk!
Szeretitek az édesburgonyát, ezért egy ilyen összeállításból véletlenül sem hagynánk ki.
Ha van otthon egy kevés feta, ezúttal ne a görögsalátába használd fel, készíts egy izgalmasabb fogást!
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés