Ez a klassz barna sörös-gombás ragu a reggeli pirítósod tetején is finom lesz

Nem kell hozzá más, csak egy nagy szelet pirított, kovásszal készült kenyér, egy nagy adag natúr sajtkrém és ez a finom gombás ragu, amivel gyors, vega, gyomorkímélő reggelit készíthetsz az új év első napjain. Vagy máskor.

Akár alá is kerülhet egy adag krémsajt.
Akár alá is kerülhet egy adag krémsajt.Alexandra Turkina

Hozzávalók

  • 1 bögre erdeigomba-keverék
  • 1 tk. vaj
  • ízlés szerint só, rózsabors, majoránna
  • 2 ek. mascarpone
  • 1 ek. natúr krémsajt
  • 1 kk. mustár
  • 0.5 kisebb darab vöröshagyma apróra vágva
  • 1 ek. olaj
  • 4 ek. rozskenyér
  • 0.5 deci barna sör
  • 0.5 darab reszelt mozzarella
  • 1 tk. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

A forró zsiradékok keverékén pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá a gombát és a sört. 10 perc után mehet hozzá a mascarpone és a krémsajt, majd fűszerezd és add hozzá a sajtot. Oszd el a kenyereken a ragut, majd 5-10 perc alatt pirítsd a szeletekre a forró sütőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek