Akár alá is kerülhet egy adag krémsajt.Alexandra Turkina
Hozzávalók
- 1 bögre erdeigomba-keverék
- 1 tk. vaj
- ízlés szerint só, rózsabors, majoránna
- 2 ek. mascarpone
- 1 ek. natúr krémsajt
- 1 kk. mustár
- 0.5 kisebb darab vöröshagyma apróra vágva
- 1 ek. olaj
- 4 ek. rozskenyér
- 0.5 deci barna sör
- 0.5 darab reszelt mozzarella
- 1 tk. barna cukor
Elkészítés:
A forró zsiradékok keverékén pirítsd üvegesre a hagymát, majd add hozzá a gombát és a sört. 10 perc után mehet hozzá a mascarpone és a krémsajt, majd fűszerezd és add hozzá a sajtot. Oszd el a kenyereken a ragut, majd 5-10 perc alatt pirítsd a szeletekre a forró sütőben.