Főtt burgonya is kerülhet bele.Angelika Heine
Hozzávalók 2 személyre
A salátához
- 2 nagyobb szál virsli
- 2 bögre pennetészta (hagyományos, 2,5 decis)
- 0.5 bögre csemegekukorica
- 2 kisebb szál párolt fehérrépa felkockázva
- 1 nagyobb darab zöldalma felkockázva
- 1 darab zellerszár apróra vágva
Az öntethez
- 3 ek. tejföl
- 2 ek. mascarpone
- 4 ek. majonéz
- 1 ek. méz
- 1 ek. mustár
- ízlés szerint só, zöld bors
- 0.5 darab bionarancs leve és héja
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, és a virslit is főzd néhány percig. Közben dolgozd össze az öntet hozzávalóit, majd ha a tészta langyosra hűlt, forgass össze minden hozzávalót az öntettel. Néhány óra a hűtőben jót tesz neki.